Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Ravsnedkeren sætter pris på et godt ravfællesskab. Her har du mulighed for at få et overblik over Ravsnedkerens ravfællesskaber og samarbejdspartnere. På siden kan du også se nogle af de muligheder du har for at møde Ravsnedkeren eller se det unikke kunsthåndværk.

Udstilling og salg
  • Galleri Grevelsgård

På dette eksklusive og pragtfulde galleri i Fausing, har du mulighed for at se og købe et mindre udvalg af Ravsnedkerens kunsthåndværk. På Grevelsgård er mit kunsthåndværk præsenteret ved siden af kunst og kunsthåndværk fra omkring 50 andre dygtige udstillere.

Galleri Grevelsgård:
 

Vestervangsvej 14, Fausing

8961 Allingåbro

53 67 44 05 / 31 90 44 05

 
  • Butik Havtorn

I denne skønne kunsthåndværksforretning i min fødeby Bønnerup Strand, står en lille udstilling af mit kunsthåndværk. I Butik Havtorn kan du mærke, prøve og købe både smykker og andet kunsthåndværk fra Ravsnedkeren. Naturligvis kan du også nyde butikkens eget sortiment, bl.a. med flotte kunstværker udført i drivtømmer.

Butik Havtorn:

Skibsbyggervej 4, Bønnerup Strand

8585 Glesborg

20 72 56 74

Facebook – Instagram

  • Fonden Gamle Sønderho

Danmarks ældste bevaringsfond; Fonden Gamle Sønderho, har som formål at medvirke aktivt til bevarelsen af Fanø’s kultur og miljø. Dette gøres blandt andet ved at drive museerne Hannes Hus, Sønderho Mølle, Brandmuseet  og Redningsstationen, samt ved at samle, registrere og formidle viden om metoder, materialer og menneskelige udtryksformer, der har betydning for fondens formål.

I Fondens museums butik, Lorenzens butik, har Ravsnedkeren en fin kollektion af varer stående til udstilling og salg. Lorenzens butik ligger i hjertet af Sønderho på Fanø og er ubetinget et besøg værd.

Fonden Gamle Sønderho – Lorenzens butik:

Nord Land 2

6720 Fanø

51 50 18 50

Hjemmeside – Facebook 

  • Kysthotellet Djursland

På Kysthotellet Djursland kan man nyde godt af både et grønt og et blåt åndehul, for det er omgivet af skov og strand, som indbyder til såvel aktive og anderledes arbejdsformer som rolige og reflekterende stunder. Grenaa Plantage er deres nabo, mens Grenaa Strand deres genbo. På Kystvejens Hotel og Konferencecenter er der et væld af muligheder og stedet huser såvel Hotelgæster, konference deltagere og kursister, samt erhvervsdrivende som benytter sig af stedets erhvervscenter.

På Kysthotellet Djursland udstiller jeg et bredt udvalg af mine smykker og mit kunsthåndværk i eget glasmontre. Ved henvendelse i receptionen kan du få hjælp til at se nærmere på tingene og eventuelt gøre et køb.

Kysthotellet Djursland:

Kystvej 26

8500 Grenå

89 59 59 59

HjemmesideFacebookInstagram

Fællesskaber
  • Den Danske Ravklub

Ravsnedkeren er et stolt medlem af Den Danske Ravklub. Ravklubben er et ravfællesskab for mange rav entusiaster. Klubbens medlemmer spænder vidt. Ligefra folk, der finder rav ved stranden, til ravslibere med værksteder og butikker, til eksperter med et nært kendskab til inklusioner i rav. Klubbens primære opgave er, at skabe kontakt mellem rav entusiaster, og at kunne være et flagskib inden for formidling af viden om rav. 

HjemmesideFacebook 

Markeder og andre arrangementer
  • Ravfestival Vejers

Fantastisk festival som handler om RAV. Her er der ravfællesskab for fuld udblæsning. 

  • Næsgård kunsthåndværk- og redesign marked

Stemningsfyldt sommermarked i pragtfulde omgivelser på gårdspladsen af Næsgård, Her kommer man automatisk til at fløjte “Er du dus med himlens fugle” mens man summer rundt blandt de mange kvalitets udstillere på markedet

  • Jul på Central Station – Julemarked i Ree-Park

Ree-Parks årlige juleudstilling. Her er chancen for både at nyde en fantastisk juleudstilling, besøge parken, se dyrene og meget meget mere.