Halssmykke størrelser

Halssmykke størrelser

Ravsnedkerens halssmykke størrelser, er fremvist med mål for henholdsvis “højde”, “bredde” og “dybde” samt derudover, med den maksimale længde på halssmykkets “snor”. På denne side findes en uddybende forklaring på disse mål. Dermed har får du den bedste mulighed for at få et halsmykke i præcis de mål og den størrelse som passer dig bedst. Ravsnedkerens halssmykker er lavet med lædersnor med glideknuder, som kan glides frem og tilbage, og dermed bliver smykkerne variable i længden. 

Sådan læser du målene for halssmykkerne på ravsnedkerens sider:

Halsmykkets bredde måles fra den ene yderside til den anden yderside, på det bredeste punkt. Halsmykke bredden måles i millimeter. 

 

 

 

 

 

HALSSMYKKE BREDDE

Halsmykkets højde måles fra toppen af smykket til bunden af smykket, på det længste punkt. Halssmykke højden måles i millHimeter.

 

 

 

 

HALSSMYKKE HØJDE

Halssmykkets dybde måles fra det højeste punkt på smykkets forside til bagsiden. Halssmykkets højde måles i millimeter.

 

 

 

 

 

HALSSMYKKE DYBDE

Lægden på halssmykkets snor måles når glideknuderne er trukket så langt op som muligt og derved giver halssmykkets det maksimale længde med den isatte snor. 

 

 

 

LÆNGDE PÅ HALSSMYKKETS SNOR

Yderligere om Ravsnedkerens halssmykker

Alle halssmykkerne har lædersnor isat, som følger med ved køb. Skulle kunden have ønske, om at få halssmykket leveret med en anden farve lædersnor, kan dette oplyses ved bestilling.

Du kan se alle Ravsnedkerens halssmykker i shoppen, hvor du også kan læse en beskrivelse af hvert enkelt smykke. På siden “vedligeholdelse” kan du få råd og vejledning til hvordan du passer godt på halssmykkerne fra Ravsnedkeren.